Ивайло Вълчев: ИТН отсега е готова да получи третия мандат

1
Депутатът поясни, че искат да разговарят с всички в парламента
Депутатът поясни, че искат да разговарят с всички в парламента Видео: NOVA

Депутатът поясни, че искат да разговарят с всички в парламента

Ивайло Вълчев от „Има такъв народ” препотвърди обявеното пред президента Румен Радев на консултациите за съставяне на правителство, че от формацията му са готови да получат третия мандат.

Имаме готов принцип, по който да разсъждаваме и да работим. Готови сме да водим разговори с всички в Народното събрание, ако третият мандат стигне до нас”, подчерта депутатът, предава NOVA.

Преди десетина дни бях по-голям оптимист за разговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Сега имам чувството, че и двете страни водят този диалог, изпълнявайки свои вътрешни цели, бавейки топката и очаквайки някакво събитие”, добави той.

На въпрос дали останалите партии в 49-ото Народно събрание се чувстват изолирани от преговорите, той отговори: „За колегите от БСП, „Възраждане”, ДПС - не бих могъл да говоря. Моите впечатления, доколкото ги познавам - в по-класическите партии може би има едно усещане за изолация”.

Според Вълчев първите две политически сили в парламента не дават знак, че ще имат нужда от останалите. „Според мен това ще се промени”, е мнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари