Ивайло Мирчев: Коя година сме? Усеща се като 1996 - Таки, Маки, Къро, Ами и Пашата продължават да вършеят

1
Представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят из страната и днес, написа още във фейсбук профила си Ивайло Мирчев от "Демократична България"
Представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят из страната и днес, написа още във фейсбук профила си Ивайло Мирчев от "Демократична България" Снимка: Facebook

Представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят из страната и днес, написа още във фейсбук профила си Ивайло Мирчев от "Демократична България"

"Коя година сме, знаете ли? Уж 2023, ама се усеща като 1996-а. Таки, Маки, Къро, Ами, Пашата, маджовци, Маргини, трактори, котараци - всичките тези представители на подземния свят от 90-те години продължават да вършеят из страната и днес. Разполагат с прокурорски и политически чадър, получават лъвския пай от държавни и общински фирми, печелят обществени поръчки и концесии за милиарди.

Докога мутри ще са символ на страната ни, по света и у нас? Това ли е България, каквато искаме да виждаме? Едни ни плашат, че България фалира, други - че "джендърът" я убива, а действията и бездействията на Гешев успяват да са хем “инструмент на Господ”, хем в услуга на престъпниците. И то с претенцията, че, едва ли не, той самият е България. Не, това не е нашата България. България ще е такава, за каквато се преборим сами. И колкото повече хора повярват, че можем да имаме нормална европейска държава, толкова по-скоро ще победим мутрите, пишман политиците и прокурорите, обслужващи престъпни схеми.

Хайде стига вече. На 90-те им е време да приключат. Няма закога да чакаме някой друг да се оправи с нашите проблеми. Не сме в детската градина и е несериозно да очакваме вътрешните ни проблеми да бъдат решени от "Магнитски" или европрокуратурата. Трябва сами да си свършим работата - да реформираме прокуратурата, да си върнем България такава, каквато трябва да бъде - европейска, достойна, мястото, където ще растат децата ни, а ние ще работим добре и ще остаряваме спокойни за бъдещето."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Bawer
    Ами няма нищо за чудене! На всички тези мутри им изтече давностния срок по делата,по които се бяха уж изпокрили по разни държави,а междувременно и никой не ги търсеше! Завърнаха се и отново се захванаха за същото!!!!
  • 5
    1
    и кво викаш
    време е за „стани да седна“
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари