Испанска гимнастичка почина внезапно

0
Мария Херанц Гоме, което представляваше испанския национален отбор по гимнастика, почина от менингит
Мария Херанц Гоме, което представляваше испанския национален отбор по гимнастика, почина от менингит

Мария Херанц Гоме, което представляваше испанския национален отбор по гимнастика, почина от менингит

Мъка в света на спорта. Отиде си скоропостижно голяма гимнастичка само на 17 години.

Заради смъртта на младата испанска гимнастичка Мария Херанц Гоме в Гуадалахара е обявен двудневен траур, предава Telegraph.

Спортистката почина в четвъртък в университетската болница в Кабанияс дел Кампо, информират испанските медии.

Момичето, което представляваше испанския национален отбор по гимнастика, почина от менингит, съобщиха от градския съвет на Гуадалахара.

"Мария ни напусна внезапно заради ужасен менингит, който я взе само за 24 часа, оставяйки града в неутешима тъга. Градският съвет желае да изрази най-дълбоката си скръб и болка от такова трагично обстоятелство и изпраща най-дълбоките си съболезнования на цялото семейство и приятели на Мария, особено на нейните родители, Ракел и Алфонсо, нейния по-малък брат, баби и дядовци, чичовци и братовчеди, много от които са жители на общината, изказваме съболезнования и на нейните колеги от Гуадалахара и предишните, от школата Сан Блас де Кабаньяс, както и на цялото семейство на „Клуб Рудитрамп“ – се посочва в съобщението на градския съвет.

Мария е специализирала батут, участва с Испания на Световното първенство, което се проведе в Бирмингам през ноември 2023 г. и се състезава във възрастовата група от 17 до 21 години.

Миналата година тя беше четвърта в Испания отборно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    а бе, вие...
    оня с 217-те ваксини жив ли е още?!? Май да?!? Че той трябваше да е умрел досега поне 70 пъти!?!
  • 6
    1
    А бе, вие ....
    Да не си помислихте, че тази внезапна смърт на спортист има нещо общо с доброзорните „ваксини“ против ковид, които ви налагаха от правителството ? Нееее, просто открай време така си мрат младите – изненадващо, внезапно и безпричинно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари