Искрен Веселинов: Очевидно е, че ВМРО има нужда от промяна

0
Първа задача на новото ръководство на ВМРО е да очертае посоките за развитие на партията
Първа задача на новото ръководство на ВМРО е да очертае посоките за развитие на партията

Първа задача на новото ръководство на ВМРО е да очертае посоките за развитие на партията

Сред първите задачи на новото ръководство на ВМРО е да се очертаят основните политически посоки на развитие на партията.

Това коментира един от номинираните за председател на патриотичната формация Искрен Веселинов. На този етап другата издигната кандидатура е на Ангел Джамбазки, предаде телевизия КИС 13.

Искрен Веселинов е издигнат от русенските структури на ВМРО във връзка с извънредния конгрес на партията на 12 февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Член
    Тоя трябва да бъди изритан от публичното пространство!
  • 12
    5
    До 4
    ДПС крадоха УМНО, покрай ОПГ ГРОБ! Тези жалкари от МВРО искаха да се нагушат за нула време. За тяхно съжаление повече НИКОГА няма да помиришат власт в Русе! Толкова се осраха, че повече никой нормален русенец на иска да чуе за тези псевдопатриоти!
  • 15
    4
    русенец
    ВМРО крадоха така, както и ДПС не са крали! А тиквеникът от снимката беше навъртял почти 60 000 километра за една година със служебната кола като депутат. Това е обиколка и половина около екватора.
  • 14
    3
    пак в Русе
    Защо занимавате обществото с неща от миналото. Тази партия няма бъдеще. Обещаваха, избраха ги, имаха шанс, отидоха в София и забравиха за Русенци. Сега и оттам ги махнаха и се върнаха пак в Русе.
  • -14
    2
    Монев
    Улеснен съм,когато трябва да изразя мнението си за И.Веселинов,защото го познавам от почти две десетилетия.Сигурен съм,че на 12.02.22г. когато е конгреса на ВМРО,той ще бъде избран за председател на националното ръководство на партията на която принадлежи! Характерното при него е,че той е последователен и силно мотивиран във всичките си действия свързани с мястото което заема ВМРО в политическия живот у нас!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари