Информационна среща на фонд „Култура" в Русе представя възможности за финансиране

1
Националният фонд „Култура“ кани всички свои потенциални кандидати на срещи, посветени на грантовите схеми по НПВУ
Националният фонд „Култура“ кани всички свои потенциални кандидати на срещи, посветени на грантовите схеми по НПВУ Снимка: Dunavmost

Националният фонд „Култура“ кани всички свои потенциални кандидати на срещи, посветени на грантовите схеми по НПВУ

На 10 януари (сряда) от 11.30 ч. в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе, пл. „Свобода“ №6, Националният фонд „Култура“, в партньорство с местната администрация, организира среща с културните организации и творци от региона относно възможностите за финансиране на културни проекти по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Заради необходимостта от максимална информираност на културните организации и българските творци по този нов механизъм за финансиране, както и осигуряване на възможности и перспектива за развитието на творческите индустрии в България, Националният фонд „Култура“ кани всички свои потенциални кандидати на срещи, посветени на грантовите схеми по НПВУ. На тях ще бъдат разяснени условията, свързани с предстоящите сесии, както ще бъдат разгледани и практически въпроси по самите процедури – подаване на коментари, кандидатстване, изпълнение и отчитане на проектите.

С цел по-експедитивна последваща комуникация на Националния фонд „Култура“ с културните организации и творци, желаещите могат да попълнят предварително заявка за участие. Записвания за информационната среща в Русе могат да бъдат направени на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/е/1FAIpQLSewP5zxvTElKnv3JI4D7mZB0е0Vv_MFoksd3oR9i39оаВН1Sw/viewform.

Повече информация за кампанията може да бъде намерена тук: https://ncf.bg/bg/novini/pvu-programa-za-m-ja-nuari-2024-g/405.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари