Има оперативни данни, че Петър Петров - Еврото е заминал за ОАЕ с детето си

1
В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността
В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността Снимка: Георги Кожухаров / Дневник / архив

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър Петров - Еврото е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си. Това съобщава БНТ, базирайки се на свои източници.

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.

Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата "Осемте джуджета".

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант "Осемте джуджета". В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще - и кариерно, и финансово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    хмL
    И той ли през зелената граница?
  • 3
    2
    Читател
    Един мушморок,едно невзрачно създание ПП-Еврото,деребействал десетки години на високи постове в държавата ни,направи "разногледи"институциите,когато трябваше да го уединят, за да почувства законите в държавата,а не да пътува като "екскурзиант"за ОАЕ с еднопосочен билет.
  • 3
    1
    Следващите, моля ...
    И този като брата Галев бяга към ОАЕ. Или там куршума ще го догони. Или ще го внесат тука с катафалката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари