Илияна Йотова: Не вярвам да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения с Русия

0
Вицепрезидентът се надява да се намери компромисен вариант
Вицепрезидентът се надява да се намери компромисен вариант Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът се надява да се намери компромисен вариант

"Все още се надявам да се намери компромисен вариант, така че да има стъпка назад и от страна на България, и от страна на Русия. Не вярвам да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения."

Това заяви пред журналисти вицепрезидентът на България Илияна Йотова по повод обявяването на 70 руски дипломати и служители за персона нон грата, предаде репортер на БГНЕС.

Най-добрият вариант е тези наредби да бъдат преразгледани в един двустранен диалог и там, където наистина има доказателства, там, където има съмнения, да бъдат съответно и отзовани дипломатите от руска страна”, каза тя.

Според нея да се върви на радикални решения в едната и в другата посока не е от полза за нито една от двете държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    66-66
    По-добре е да се прекрати дипломацията, за да се разбере, че всички управници в България от 1990 година са назначавани от урода сащ! Опасно е, че всички, които уж българският народ при избори ги "избира" - незабавно ходят на инструкции в американското посолство! Време е Русия да знае, че всички български управници са българофоби/русофоби! Американските нпо-та на црук на сащ в България взривиха християнските отношения с Русия и ни превърнаха в джендърска колония на урода сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари