"Хизбула" изстреля десетки ракети по Израел

1
Атаката е в отговор на израелския артилерийски обстрел и въздушни удари по ливански села
Атаката е в отговор на израелския артилерийски обстрел и въздушни удари по ливански села

Атаката е в отговор на израелския артилерийски обстрел и въздушни удари по ливански села

Ливанската шиитска групировка "Хизбула" съобщи снощи, че е изстреляла десетки ракети по позиции на израелската армия в Северен Израел, предаде ДПА.

Ислямистката групировка заяви, че атаката ѝ е в отговор на израелския артилерийски обстрел и въздушни удари по ливански села.

Израел каза, че няма жертви и ранени негови войници при атаката. Тел Авив съобщи, че негови бойни самолети са нанесли ответни удари по района, откъдето са били изстреляни ракетите.

От началото на войната в ивицата Газа проиранската групировка "Хизбула" изстрелва ракети, артилерийски и противотанкови снаряди от Ливан по Северен Израел.

Близо 280 бойци на "Хизбула" са били убити при размяната на удари през израелско-ливанската граница досега. Има и няколко жертви от израелска страна.

В неделя "Хизбула" успя да свали израелски дрон с ракета "земя-въздух" и той се разби на ливанска територия, припомня ДПА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    ха, ха
    И араби и евреи са от една етническа група, тази на семитите! И едните и другите се обрязват, и едните и другите се мразят взаимно! А чета Ариелчето се изказва антисемитски! Да не вземе да го отнесе за антисемитизъм?!? :) :) :)
  • 2
    4
    до 3
    И чифутите са рязани, тъпчо! Те също са модел араби!
  • 1
    3
    До 2
    Mлъквай , рязана карабино !
  • 0
    2
    N/A
    До N1, иска ти се чефут мръсен .i. само газова камера за вас!
  • -1
    1
    Ariel
    Тези мизерни и мрьсни араби пьрвобитни и прости диваци трябва да бъдат избити,изтрити от Газа,и там да населят евреи!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари