Харви Уайнстийн е приет в болница

0
Апелативният съд в Ню Йорк отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия
Апелативният съд в Ню Йорк отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия Снимка: ЕПА

Апелативният съд в Ню Йорк отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия

Продуцентът Харви Уайнстийн е приет в болница в Ню Йорк, съобщи АФП и БТА.

Апелативният съд в Ню Йорк отмени присъдата му от 2020 г. за изнасилване и сексуална агресия. Това решение предизвика възмущение сред последователите на движението #МеТоо (АзСъщо), независимо от факта, че Уайнстийн остава в затвора заради присъда, произнесена от съда в Калифорния.

Адвокатът на Уайнстийн каза пред АФП, че властите са преценили, че клиентът му се нуждае от незабавна медицинска помощ.

В четвъртък миналата седмица апелативният съд в Ню Йорк реши, че предходната инстанция е допуснала грешка при вземането предвид на свидетелските показания. Нужен е нов процес, се казва още в решението на съда.

Седемдесет и две годишният Уайнстийн беше признат за виновен от съда в Ню Йорк през 2020 г. за сексуално насилие над бившата актриса Джесика Ман и за сексуална агресия над бившата асистентка на продукция Мими Хейли. Случилото се с Ман е от 2013 г., а с Хейли - от 2006. Уайнстийн получи присъда от 23 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари