Григор Димитров отпадна от турнира в Рим

0
Гришо загуби от Тейлър Фриц
Гришо загуби от Тейлър Фриц Снимка: Григор Димитров / Facebook

Гришо загуби от Тейлър Фриц

Григор Димитров загуби от Тейлър Фриц с 2:6, 7:6 (11), 1:6 в осминафинален мач на турнира от сериите “Мастърс 1000” в Рим. Срещата между двамата продължи малко над 2 часа и 40 минути.

Американският тенисист успя да пробие първата ни ракета рано в първия сет, а при 2:3 Гришо имаше цели пет брейк пойнта, но не успя да върне пробива. Така в крайна сметка Фриц спечели сета с 6:2.

Във втория сет българинът вдигна още нивото и не допусна пробив, като той самият бе близо да спечели, но пропиля два сетбола, за да се стигне до тайбрек. В него пък хасковлията се нуждаеше от осем сетбола, за да спечели сета след 13:11 в тайбрека.

Григор Димитров се бореше с контузия, след като падна на лявата си китка в предния мач и игра с превързана ръка днес. Българинът изглеждаше изтощен след драматичния втори сет и в третия допусна ранен пробив, последван и от още един, а Тейлър Фриц грабна победата с 6:1 и се класира за четвъртфинал. Там американският тенисист ще срещне Александър Зверев или Нуно Боржеш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари