Градският прокурор на София: Дело „Кешгейт” в СГП няма

1
От държавното обвинение отговориха на Делян Пеевски
От държавното обвинение отговориха на Делян Пеевски Видео: NOVA

От държавното обвинение отговориха на Делян Пеевски

Прокуратурата отговори на писмото на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, в което той попита защо държавното обвинение не оповестява данни за проверки в президентството? Изявлението дойде от Софийския градски прокурор Илияна Кирилова.

ДелоКешгейт” в Софийската градска прокуратура няма. Ако е имало нещо в Специализираната прокуратура, ние в момента правим ревизия на тези дела, тъй като получихме една огромна бройка. А що се отнася президента Радев - знаете, че има едно решение на КС и там в момента няма какво да се направи, докато г-н Радев е държавен глава”, заяви Илияна Кирилова, градски прокурор на София, цитирана от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари