Горя автомобил край село Обретеник

4
Инцидентът е възникнал на пътя Русе - Велико Търново
Инцидентът е възникнал на пътя Русе - Велико Търново

Инцидентът е възникнал на пътя Русе - Велико Търново

Пожарна безопасност и защита на населението. През изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 8 сигнала за произшествия - в 4 от случаите пожарникарите са участвали в гасене на отпадъци в контейнери за смет и нерегламентирано сметища в град Русе и град Бяла; посетили са адрес в село Николово, заради запалени сажди в коминно тяло на къща; посетен е и цех на фирма, заради възникнала там техническа неизправност в хидравлична преса за пластмасови детайли и задимяване; гасили са запалване в двигателния отсек на лек автомобил в района на разклона за село Обретеник, на главния път главния път I – 5 /Русе – В. Търново/, причинено от техническа неизправност в превозното средство.

При произшествията не са пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари