ГЕРБ-СДС регистрираха символично листата си на Празника на Русе

1
Листата бе представена в РИК - Русе
Листата бе представена в РИК - Русе Видео: Русе Медиа

Листата бе представена в РИК - Русе

ГЕРБ-СДС регистрираха символично листата си с кандидати за народни представители на Гергьовден – Празника на Русе. Тя бе представена в РИК-Русе от част от кандидатите, водени от областния координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинския ръководител за Русе Бедрос Пехливанян.

Георги Кръстев, който в момента е депутат, определи изминалите три години от спиралата на избори като години на застой, безвремие и хаос. „Целта ни е да има ясно управление с коалиционно споразумение, с ярки политически фигури, които носят отговорност и тя да бъде споделена между партиите в управлението. Излизаме за победа, и то с много голяма преднина пред втория. Ще искаме вашето доверие, за да продължим пътя си, защото на България е нужна стабилност“, каза Кръстев, предава Русе Медиа.

Водач на листата е общинският ръководител на ГЕРБ-Русе Бедрос Пехливанян. Той сподели, че винаги в листата са се подбирали качествени хора от различни професии и всеки един от тези 14 души заслужават да бъде водач. „Време е тези сглобки да преминат в това, което хората помнят от стабилността. Аз съм екипен играч и всеки един от тези 14 души заслужава да бъде водач. Всички тук са кореняци от Русенска област и заслужават подкрепа“, каза Бедрос Пехливанян. Целта на ГЕРБ-СДС е да има поне двама народни представители.

Ето и листата на ГЕРБ-СДС:

  1. Бедрос Пехливанян – бизнесмен, фармацевт
  2. Георги Кръстев – юрист
  3. Николай Братованов – адвокат
  4. Богдан Донев – хореограф
  5. Красимир Костадинов – председател на земеделска кооперация
  6. Звезделина Минкова – представител на СДС, икономист
  7. Мирослав Залев
  8. д-р Кристиян Иванов
  9. Сема Яшарова – студент
  10. Евгени Игнатов
  11. Галя Додева – секретар на читалище
  12. Радомир Хараланов – юрист, Младежи ГЕРБ
  13. Иван Иванов – предприемач
  14. Станислав Бонев – земеделски производител
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Мунчо
    Ъм Свилку- Дибилку що зъбраихи,а?
  • 3
    5
    До 2:
    Ако една партия е педерастка – какво да предложат?
  • 7
    4
    Принос
    Най-потребни за Народното събрание са хореографи. Те затова е натъкмен такъв защото ще прави закони като тропа хорца.
  • 9
    3
    Голям пропуск
    А къде е Айше Фередже Ханъми Киресъ Медикларъ? Как може да бъде изпуснат такъв капацитет и освен това касичка на и така нататък.
  • 8
    2
    костов
    защо втория в листата, човек с различна сексуална ориентация трябва да бьде натрапван, навиран, и то особенно днес. няма нужда от такава показност за гейско присьствие в тази партия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • манджурляк и бърдак
    Пенчо,къде е тази комисия,която се създаде преди кметските избори със зам.кмета Недев и кметските модератори за установяване...
  • До 4
    Тя жената искала да стане министър на образованието, та затова неспирните PR акции и годишнини и юбилеи и каквото ви дойде на...
  • додо
    Този кадърен ремонт или Даков или Павлов му е автор друг не може да е типично техен стил преди лъжеха и слагаха фрезован...
  • мм
    Няма здрава улица кмете ти не се ли движиш или летиш сляп ли си явно ти дават достатъчно да мълчиш ужас с какъв акъл те...
  • дд
    АПИ да ремонтира пътищата митницата да събира таксите ,е ако някой може да каже какво общо има митница с пътища?Танов свърши...