Георги Рачев: През май ни очаква динамично и влажно време

2
Затопляне в страната ще има от сряда
Затопляне в страната ще има от сряда Снимка: bTV

Затопляне в страната ще има от сряда

Затопляне в страната ще има от сряда, дотогава ще преминат трите циклона - първият отмина, вторият започва довечера, а третият от вторник, обясни в "Тази сутрин" проф. Георги Рачев.

"В събота западната част на страната ще се радва на повече слънце, от Пловдив на изток ни очакват валежи. Интензивни ще са валежите в източната част, а в неделя нещата са огледално обърнати - в Западна България ще е доста по-валежно, по-влажно, над 1200-1300 м. ще вали и сняг, Източна България ще остане в сухата част", обясни проф. Рачев.

По думите му "за първи път американски модел влиза и през май - очаква се динамично и влажно време", като във вторник вече ще има и европейския модел за следващия месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари