Георги Христов: За моята публика ще се раздам на 100%

3
Големият глас на българската музика събира почитателите си на голям концерт на 27 април в зала 1 на НДК
Големият глас на българската музика събира почитателите си на голям концерт на 27 април в зала 1 на НДК Снимка: стоп - кадър / NOVA

Големият глас на българската музика събира почитателите си на голям концерт на 27 април в зала 1 на НДК

„Нямам право да не се раздам на моята публика. Не искам всички да ме харесват, но за моята публика винаги ще се раздавам винаги на 100%.“

Това каза големият глас на българската музика Георги Христов в предаването „Ники Кънчев Шоу“ по Дарик. Изпълнителят ще представи новият си албум „Пей сърце“ на грандиозен концерт в зала 1 на НДК на 27 април. Тогава почитателите му ще чуят и песента му, посветена за България, по текст на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова – „България е майчино обятие“.

„Обичам си родината. Аз съм българин, въпреки че дядо ми е роден в Гърция, майка ми и баща ми са родени в България. Ще продължа да бъда такъв до последния си дъх“, каза Георги Христов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    321
    Георги Христов е не само име, той е Глас, който няма равен по нашите ширини. Само че, той е глас за хора които слушат и чуват, а не за болни и празни глави без мозък, които освен чалга и трева, сами не знаят за какво съществуват. Жалка картинка е Бг за съжаление или пък радост? от затриване на такъв народ...
  • -9
    1
    123
    Старите педерасти поогладняха и в предсмъртен гърч бълват концерти, защото от младите копелета ни едно не знае, коя е тая дърта маймуна, камоли да и стъпи на концерта. Ще си купят HELL и трева и ще се направят дармадан в някоя градинка. Георги Христов... каквооо ? ? ? Той педито затова определя "моята публика", защото е бая орехавяла.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари