Генчо от "Игри на волята" показа половинката си

59
Хубавицата се оказа "3 в 1" - лекоатлетка, модел и архитект
Хубавицата се оказа "3 в 1" - лекоатлетка, модел и архитект Снимка: Инстаграм

Генчо от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA "Игри на волята" се изфука в социалните мрежи с красивата си половинка

Якият мъжага, който стана популярен около конфликта с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитетите, като "льольо селски", "безсмислен" и "леля Гена", които той му лепна отговори на въпроси на феновете си. Сред тях бе и свободен ли е. Гената отговори отрицателно и показа обща снимка с приятелката си Преслава Пачеманова.

Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият ѝ дом е Великобритания, където е и следвала, сподели Телеграф.

Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, хвали се самата тя в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Daniela
    Генчо селяндура
  • 1
    7
    Светлана
    Откроен манипулатор,радвам се,че вече го разбраха,а Куков,честно казано беше интересен играч и не беше скрита лимонка като Геньо
  • -8
    6
    Даниела
    Ива явно не вникваш в предаването ,този Генчо започва да показва лицето си ,интригите си,опитва се да контролира всички овце вътре....Гнусен селяндур.
  • 8
    5
    Алито от София
    Много хубаво момиче, Генчо си личи че е пич и не е проблем да казва истината в очите, дори и на това джудже, олимпийската ни шампионка, реве за КУР все едно че няма кой да я кърши, отвратителна
  • 1
    4
    Ива
    Злобата ви няма граници!вие сте селяндури!Генчо си е много добре!Да не видите един нормален човек и веднага излизате помия отгоре му!Простаци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари