Гърция се готви за транспортна стачка

1
Опашки от туристи и автомобили има по всички гръцки пристанища
Опашки от туристи и автомобили има по всички гръцки пристанища

Опашки от туристи и автомобили има по всички гръцки пристанища

От тази нощ спира морския и общественият транспорт във връзка с 24-часова стачка за 1-ви май.

Опашки от туристи и автомобили има по всички гръцки пристанища. Пуснаха днес допълнителни фериботи, но местата не достигат, съобщават транспортните фирми. Желаещите да пътуват за островите се опитват да пристигнат преди стачката, която започва тази нощ.

Във връзка с отбелязване на 1 май синдикатите обявиха 24-часова стачка. От полунощ моряците блокират пристанищата, като кораби и фериботи остават на котва. От днес железничарите вече спират движението на влакове по основни направления, а утре няма да се движи нито един влак. Градският транспорт също няма да работи. Подготвят се масови демонстрации за отбелязване на 1-ви май. Част от магазините утре също ще останат затворени.

Във връзка с великденските празници Пътна полиция връща свалените номера на колите. Глобата за наложената мярка трябва да се плати от водача, уточняват полицаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари