Габриела от "Ергенът": Свърших си работата спрямо продуцентите на телевизията

30
Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление
Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление

Наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършени, нито аз

Това написа тя във фейсбук профила си една от най-противоречивите участнички във формата "Ергенът" - Габриела от Сливница.

"Относно премиера на предаването “Ергенът” бих искала да съобщя на цялата аудитория, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършени, нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и тн, да се беше записал и да беше участвал", написа тя. 

"До всички мои приятели от фейсбук, това е дъщеря ми Габриела, тя участва в “Ергена”, защото обича да се забавлява , тя е най-откровения , забавен , отговорен и коректен човек когото познавам и всеки който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на хейтърите, че я правят известна!", обяви в нейна подкрепа майка й Димитрина. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До 3:
    Станислава, по правописа ти разбирам, че и в твоята глава е пълно със сЕликон, и то от евтиния, мастика!
  • 2
    3
    Станислава Радева
    Красива си ама тоз нос и тези устни много те грози още като те видях в предаването въобще неми хареса като жена ти си просто цялата си пълна от селикон Ко ще харесат в теб не знам аз също се нямам за кой знае красива ама такава като теб даже и моят съпруг нете харесва
  • -1
    2
    ndle ;fw .r
    od ste/s;b[wkusjs@
  • 18
    1
    Dobre de
    Разбираме, нормално е майката да защитава детето си, ама да беше я възпитала и научила да чете, да се харесва, каквато е ! Направила се е на куха надуваема кукла с вендузи, вместо уста - с каква цел и мотиви ? Не е трудно да се сети човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари