Финци отстрани най-позитивния участник от „Фермата“

11
Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо, призова Влади на изпроводяк
Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо, призова Влади на изпроводяк Снимка: bTV

Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо, призова Влади на изпроводяк

Най-добронамереният и усмихнат участник във „Фермата“, литовецът Влад, напусна риалитито само две седмици преди финала.

Диетологът, който е прочут като г-н Морков, защото обожава зеленчука и приготвя кулинарни шедьоври с него, беше отстранен от хлебаря Финци. След тежка битка на Арената, чужденецът падна от ветерана с 5 на 10, пише Топ новини.

Сблъсъкът стартира джентълменски, но завърши шумно и зрелищно. По-младият и пъргав Влад поведе в първите битки. Литовецът се отличи с точен мерник при стрелбата с пясъчни торбички, пренесе с лекота вино в маркуч по трасе с препятствия и ловко напълни дамаджана с вода, качен върху платформа.

Финци, който преди няколко години стигна до финала на „Фермата“ 2, обаче даде повече отговори на въпросите от Алманаха и се оказа ненадминат в цепенето на пънове и коването на пирони с малък чук.

В последната, пета битка, хлебарят майсторски развъртя брадвата и пръв разцепи дебела талпа, като така спечели дуела и отчете втора победа на Арената в осмия сезон на „Фермата“.

Пробвайте да видите нещо позитивно във всяко едно нещо… всичко зависи от нас“, призова Влади на изпроводяк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари