Ferrari катастрофира с 300 км/ч в Германия

9
За щастие шофьорът на спортен автомобил е само леко пострадал
За щастие шофьорът на спортен автомобил е само леко пострадал

За щастие шофьорът на спортен автомобил е само леко пострадал

Неговото Ferrari обаче отива в графа „тотална щета”. До катастрофата се е стигнало при изпреварване.

Сериозен удар на магистрала А9 в окръг Рот, Германия. Водач на Ferrari е загубил контрол над спортния си автомобил преди седмица към 12:45 часа, пише AUTO BILD.

Изглежда при маневра за изпреварване, колата му е поднесла и се е ударила в мантинелата с 300 км/ч. Само по чудо водачът се е отървал с леки наранявания.

От полицията определиха 59-годишния водач като неразумен: „Човек трябва да се замисли доста, дали да се движи с такива скорости – от порядъка на 300 км/ч – по магистрала с три ленти по обедно време, когато тя е доста натоварена. Отговорно ли е това поведение? За щастие не се е случило нищо по-сериозно – освен материалните щети за около 900.000 лв. Неразумни действия и много голям късмет.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари