Фенове на Тейлър Суифт станаха жертви на мащабна измама

0
Почитателите на американската поппевица за изгубили сума, равняваща се общо на над един милион евро
Почитателите на американската поппевица за изгубили сума, равняваща се общо на над един милион евро Снимка: Taylor Swift / Facebook

Почитателите на американската поппевица за изгубили сума, равняваща се общо на над един милион евро

Британски фенове на Тейлър Суифт са станали жертва на мащабна измама с фалшиви билети в социални мрежи, съобщи АФП. Почитателите на американската поппевица за изгубили сума, равняваща се общо на над един милион евро, съобщи британската банка "Лойдс", предаде БТА.

Стотици фенове на Суифт са извършили банкови трансфери, но не са получили билетите си. Всеки от измамените е изгубил средно 332 британски лири, равняващи се на 389 евро.

Повече от 600 клиенти на "Лойдс" са сигнализирали до институцията във връзка със закупуването на билети за турнето на Суифт Eras в периода между юли 2023 г. и март 2024 г. Според банката най-малко три хиляди души са станали жертва на измама, а загубите се изчисляват на над един милион британски лири (1,17 млн. евро).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Браво на Тарикатите
    Евала на глупаците
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари