Електрическите тротинетки да не се мокрят и да не се карат в дъжда

0
Внимавайте с електрическите тротинетки, които купувате!
Внимавайте с електрическите тротинетки, които купувате!

Внимавайте с електрическите тротинетки, които купувате!

Електрическите тротинетки да не се мокрят и да не се карат в дъжда, посъветва председателят на асоциацията по електромобилност Владислав Стоицов в предаването "Тази сутрин" по bTV.

Вчера избухна пожар в дома на музиканта Цветан Недялков от Ку-ку бенд, след като електрическата тротинетка, която той подарил на сина си, се самозапалила.

Според Стоицов, само в София има над 10 хиляди тротинетки и те все повече навлизат.

"Проблемът с електрическите батериите е свързан предимно с нейната експлоатация", каза Йордан Кръстанов, собственик на сервизи за ел. тротинентки. Батериите, които масово се използват, включително и в нашите телефони и в камери, са батерии, които сигурни, увери той.

Винаги трябва да се внимава на пътя и да се спазват законите за движението по пътищата, посъветва Владислав Стоицов.

"Благодаря ви, всичко е наред, внимавайте с електрическите тротинетки, които купувате", посъветва музиканта Цветан Недялков от Ку-ку бенд, след като вчера избухна пожар в дома му заради самозапалила се електрическа тротинетка.

След инцидента посъветвали живущите в блока да не спят там вечерта и да намерят други място, на което да отидат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари