Екатерина от Русе излезе на първата среща с ергена

5
Вижте смайващата ѝ реакция, когато разбра, че Алек иска да има 6 деца
Вижте смайващата ѝ реакция, когато разбра, че Алек иска да има 6 деца Видео: bTV

Алек пристигна в имението с хеликоптер и отведе 25-годишния модел Екатерина на романтична среща

В трети епизод на "Ергенът" Алек пристигна в имението с хеликоптер и отведе 25-годишния модел Екатерина на романтична среща.

Докато вечеряха край брега, Алек сподели, че родителите му се запознават още по времето, когато майка му е била съученичка на сестрата на баща му.

За него е било любов от пръв поглед, бил е като ударен. Минават обаче доста години, докато любовта им стане реалност… А ти за деца мислила ли си?“ – попита Алек.

Моделката от Русе отговори, че иска минимум две – момче и момиче.

Аз съм си казал, че искам да бия баща ми поне с едно, защото той е отгледал 5 деца“ – поясни Ергенът, което видимо шокира Катя, разказва LADY ZONE.

Какво мислиш за осиновяването?“ – попита тя с усмивка.

Като каза за 6 деца, си помислих: аз ли трябва да ги раждам“ – коментира по-късно моделката пред камерата на романтичното риалити.

В хода на вечерята тя попита Алек какво е да си израснал в толкова голямо семейство.

Означава, че постоянно имаш хора, на които можеш да разчиташ. Всичко е изпълнено с феноменално разбиране и любов, само позитивна енергия. Всеки може да помогне с всичко на всеки. Искам и аз да създам това. Особено като видя майка ми и баща ми да сядат на масата – те мълчат и имат най-благата усмивка и поглед на света, защото пред тях е целият им свят“ – сподели Алек Младенов.

Катето изживя и вълнението от първата целувка с Алек:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари