Еда Едже стана майка

0
Турската актриса от "Опасно изкушение" роди момиченце
Турската актриса от "Опасно изкушение" роди момиченце Снимка: Личен архив

Турската актриса от "Опасно изкушение" роди момиченце

Турската актриса Еда Едже, която плени българските си фенове с ролята си в телевизионния сериал "Опасно изкушение", роди момиченце.

Тя се омъжи за дългогодишния си партньор, баскетболиста Буграхан Тунчер на великолепна сватба миналата година и сподели новината за бременността си малко след бракосъчетанието. Еда обяви по-рано, че ще даде на бебето си традиционно име, а сега кръсти дъщеря си Мина Ипек. Добрата новина, че двойката се е сдобила с бебе, беше съобщена от акаунта на баскетболния тим Галатасарай.

В публикацията се казва: „Пожелаваме дълъг живот, пълен със здраве и щастие, на Мина Ипек, дъщерята на нашия уважаван играч Буграхан Тунчер и неговата любима съпруга Еда Едже Тунчер. Бебето се роди преди броени часове. От все сърце поздравяваме семейство Тунчер. Добре дошла в семейството на Галатасарай, Мина Ипек Тунчер."

Какво означава името на дъщерята на Еда? Мина означава кристална, небесна. Ипек е тънката лъскава нишка, получена от пашкула на копринената буба, използвана в тъкането, означава мека и блестяща, елегантна и нежна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари