Джо Байдън: Иска ми се Тръмп да си беше инжектирал белина

0
Така Байдън припомни едно от най-шокиращите изказвания на експрезидента
Така Байдън припомни едно от най-шокиращите изказвания на експрезидента Снимка: ЕПА / БГНЕС

Така Байдън припомни едно от най-шокиращите изказвания на експрезидента

Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува, че му се иска бившият президент Доналд Тръмп да беше последвал собствения си призив и да си беше инжектирал малко белина като средство за борба с коронавируса, предаде Ройтерс и БТА.

По този начин Байдън припомни едно от най-шокиращите изказвания на експрезидента.

На събитие за набиране на средства за кампанията за преизбирането си Байдън заяви, че президентското управление на опонента му републиканец е било хаотично и че избирателите трябва да имат това предвид.

Социологическите проучвани сочат, че резултатите на Байдън и Тръмп са близки преди президентските избори през ноември, отбелязва Ройтерс.

"Спомняте ли си как той каза, че най-доброто нещо, което може да се направи, е просто да си инжектирате малко белина в ръката? Точно това каза. И го мислеше. Иска ми се той самият да беше пробвал малко", каза Байдън.

През първите месеци на пандемията през 2020 г. Тръмп заяви, че инжекция с дезинфектант като белина или изопропилов алкохол, поставена в човешкото тяло, може да помогне за защита от вируса.

Байдън се пошегува и с това, което определи като "любовни писма" до Тръмп от севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

Тръмп се е срещал с Ким и е разменял с него редица писма, копия от които съхраняваше в папка в Овалния кабинет.

Засега няма коментар от предизборния щаб на Тръмп.

Байдън и преди е осмивал коментара на Тръмп за белината. Миналия месец той се пошегува, че Тръмп си е направил инжекция и "всичко е отишло в косата му".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    бай Дън
    Изкукал дърт педофил! Със сигурност не помни свалил ли си е гащите преди сране!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари