Двама български борци останаха на крачка от медалите на Европейското първенство

0
В последния ден на първенството Есад Бозали ще спори за бронзовия медал на финалите днес
В последния ден на първенството Есад Бозали ще спори за бронзовия медал на финалите днес Снимка: Gong.bg

В последния ден на първенството Есад Бозали ще спори за бронзовия медал на финалите днес

Двама български борци останаха на крачка от подиума и завършиха пети на Европейското първенство за кадети в Тирана (Албания).

В категория до 48 кг на свободния стил Симеон Сидерас отстъпи в малкия финал на беларусина с неутрален статут Хлеб Пиатру - 0:10.

При 80-килограмовите Григор Чернаков не успя срещу румънеца Давид Адриан Метеа и загуби с 1:5, информира БТА.

В последния ден на първенството Езад Бозали ще спори за бронзовия медал на финалите днес. В категория до 51 кг младият национал записа две победи - срещу Мохамед Весели (Република Северна Македония) с 6:3 и Кахраман Ескъ (Турция) с 10:0. Но на полуфинала бе спрян от Георги Майсурадзе (Грузия) с 0:10.

Останалите български представители не успяха да стигнат до битка за отличията - Беркай Тюфек (60 кг), Стилиян Джоров (71 кг) и Ахмед Ахмед (92 кг).

Финалите са от 19:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари