"Дунав" остава в професионалния футбол

4
“Драконите” са на 12-а позиция
“Драконите” са на 12-а позиция Снимка: ФК "Дунав"

“Драконите” са на 12-а позиция

Отборите на Дунав и Монтана завършиха наравно 1:1 в мача помежду си от 32-ия кръг на Втора лига. Никола Борисов откри за гостите в 14-ата минута, но Луис Пахама изравни за домакините.

Играчите от Северозападна България могат много да съжаляват, че не стигнаха до успех, тъй като щяха да се доближат само на три точки от втория в класирането Септември. Двата тима се изправят един срещу друг в директен мача и при победа Монтана щеше да излезе с преднина от мачовете помежду им. Към момента обаче монтанчани са с 54, а тимът от София е с 59, пише "Спортал".

"Дунав" от своя страна си подпечата оставането в професионалния футбол и през следващия сезон. “Драконите” са на 12-а позиция с 43 точки и вече не могат да слязат под чертата.

Дунав (Русе) 1:1 Монтана


0:1 Никола Борисов (14)


1:1 Луис Пахама (45)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    недоумяващ
    Русенци кмет нямат ,а защо им е отбор в елита?
  • -5
    6
    русенец
    Това е защото събирам пари за операция за смяна на пола! Иначе не съм виждал данъчна декларация през живота си, не съм платил и стотинка данък, понеже съм фрийланс травестит и никой не може да ми хване спатиите!
  • -2
    5
    русенец
    Жалко! Сега либийския ненаситен еблю ще раздава нашите пари за някакви тъпи ритнитопковци! Аз не искам моите пари да се дават за подлогите на рязаните делиорманци!
  • -4
    4
    Дълга Мара
    Кур за плюещите по Дунав Рс.
  • 16
    3
    Балканеца
    Миналата седмица казвахте, че са пътя към елита, тази се спасиха от изпадане... Иначе за Дунав е по- добре в Б група, за А си трябват пари, а в Русе не се дават за спорт. Така поне и отбора си съществува, и школата работи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари