Дръжте се, идват страшни времена!

1
Групировката ГЕРБ заедно с бандата на тримата от ОП ще съставят коалиционно правителство
Групировката ГЕРБ заедно с бандата на тримата от ОП ще съставят коалиционно правителство Снимка: БГНЕС

"Днес 27 април 2017 лето Господне, президентът на България Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ и лидера на тази групировка Бойко Методиев Борисов, бъдещ премиер!

Групировката ГЕРБ заедно с бандата на тримата от ОП ще съставят коалиционно правителство с вожд Бойко Борисов, като заявяват на българите, че ще управляват до 2021 година?!

Дръжте се, българи!

Идват страшни за България и българския народ времена, времена на показни полицейски акции, арести на свободомислещите, заробване на държавата с нови заеми, предстои ни да гледаме трета серия на един филм на ужасите, първите две кратки серии бяха нещо като трейлър към истинския филм …

Приятно гледане на който му се гледа, другите се дръжте за столовете от ужас и гледайте, стягайте коланите или си търсете свободата по чужди земи и държави! Всеки сам ще направи своя избор, но най-добре да сме всички заедно против едно ново, престъпно, антинародно и антибългарско управление!

Съединението прави силата, не се ли обединим и съединим за една единна, суверена и независима България сега, ще загубим Родината си, ще загубим всичко за което нашите деди и прадеди са проливали кръвта си!

От нас, само от нас българите в България зависи как ще живеем, свободни или като роби, роби на чужди държави и капитали …."

Автор: Кирил Стаменов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари