Драгомир Драганов: В продължение на година бяха назначени лица, които да обслужват ферибота

1
Заради забавянето на пускането в експлоатация на фериботната линия служителите били освободени, обясни областният управител на Русе
Заради забавянето на пускането в експлоатация на фериботната линия служителите били освободени, обясни областният управител на Русе Видео: Кис 13

Заради забавянето на пускането в експлоатация на фериботната линия обаче, служителите били освободени, обясни областният управител на Русе

Според областния управител Драгомир Драганов, има всички предпоставки възстановяването на връзката да не се бави повече. Очаква се темата да бъде отново обсъдена на среща в Русе през тази седмица.

Последни стъпки трябва да бъдат предприети от румънска страна, за да може да бъде пусната фериботната линия, заяви Драганов, цитиран от Кис 13. Очаква се фериботната връзка да облекчи значително товарния трафик по Дунав мост, посочи още областният управител.

Има определени изпълнители от българска и румънска страна, затова Драгомир Драганов очаква фериботната линия да бъде пусната възможно най-скоро.

В сряда предстои да се проведе среща в Русе с представители на българската и румънската страна за предстоящия ремонт на Дунав мост и готовността за по-бързото пускане на фериботната връзка между Русе и Гюргево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Пак ли с този герберастки алкохолик ни занимавате?
  • 12
    2
    А бе,
    К'ъв е тоя фъфляк?
  • 13
    1
    чек...чекаме
    Областния да задвижи и нещата с летище Русе за граждански полети, че Пенчо Милков много лъже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари