Драгомир Драганов присъства на откриването на „Уикенд туризъм“

0

Областният управител подчерта значението на инициативата за популяризиране на Русе

Областният управител на област Русе Драгомир Драганов беше сред официалните гости на откриването на 19-тото Международното туристическо изложениеУикенд туризъм“ 2024 и съпътстващият го 16-ти Фестивал на туристическите атракции в Русе.

Форумът беше открит от заместник-кмета на Община Русе Златомира Стефанова, като приветствие към организаторите и участниците отправи и областният управител.

Той подчерта значението на разрастващата се инициатива за популяризиране на Русе като целогодишна туристическа дестинация и изрази надежда все повече жители и гости на града да откриват желаното място за своята ваканция по време на туристическото изложение, съобщават от Областна администрация.

В 19-тото издание на „Уикенд туризъм“ и 16-тото издание на Фестивала на туристически забавления и анимации, които се организират от Община Русе, Общинско предприятие „Русе арт“, с подкрепата на Министерство на туризма на Република България, участие ще вземат над 120 занаятчии на пл. „Свобода“ и 44 представители на туристически организации, общини, музеи и сдружения във фоайето на Доходно здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Ха-ха-ха
    Алкохолизираният герберастки боклук пак си пише актив и става смешен като кумунягата Бенчи ненаситния некадърник!
  • 10
    1
    Мдааааа,
    Имало е къркане на корем!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари