Драгомир Драганов: Нека не само на Великден бъдем по-човечни и да правим добро!

0
Страданието преди Възкресение Христово ни напомня за спасителната сила на милосърдието
Страданието преди Възкресение Христово ни напомня за спасителната сила на милосърдието Снимка: Областна администрация - Русе

Страданието преди Възкресение Христово ни напомня за спасителната сила на милосърдието

Уважаеми съграждани,

Нека не само на Великден, но и във всеки момент, бъдем по-човечни и готови да правим добро. Осмисляйки отговорността, която носим към другите, е най-сигурният начин да предадем смисъл на ежедневието си и да продължим уверено напред, преодолявайки всяко предизвикателство! Страданието преди Възкресение Христово ни напомня за спасителната сила на милосърдието, за значението на мъдростта и справедливостта.

За да съхраним тези ценности и днес трябва преди всичко да сме храбри в решенията си и непоколебими спрямо истината. Вярвам, че ще запазим енергията на добрите дела, ще се грижим за града си и с общи усилия ще работим за неговия просперитет. Благодаря на всеки за усилията, желанието и стремежа, с които допринася за напредъка на Русе!

Нека празниците бъдат изпълнени със здраве и благополучие!

Драгомир Драганов

Областен управител на област Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Цървул
    Дано и ти да спреш да крадеш
  • 10
    1
    За община Русе
    Община Русе стана сборище искариотско.Раздават се и посочващи целувки от време на време.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари