ДПС-Момчилград номинира Делян Пеевски за водач на листата

0
Това са първите номинации за кандидат-депутати на партията
Това са първите номинации за кандидат-депутати на партията Снимка: ДПС

Това са първите номинации за кандидат-депутати на партията

ДПС в Момчилград номинира Делян Пеевски за водач на партийната листа за област Кърджали за извънредните избори на 9 юни. Това стана на разширено заседание на общинската структура на Движението. Това са първите номинации за кандидат-депутати на ДПС, предава БНР. "Предложения за участие в листата ще се дават и на заседанието на Областния съвет на ДПС следващата седмица", каза областният лидер Ресми Мурад:

"Има предложения, номинации за настоящите народни представители, за мен и за госпожа Налбанта. Хората, които са номинирани от общинската организация на Момчилград са познати лица на обществеността. На разширеното заседание тези, които имат предложения, ще имат възможност да ги направят", каза Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари