Доналд Тръмп се завърна в Twitter

0
Тръмп е отстранен от платформата вече повече от година, но потенциалният нов собственик на Twitter Илън Мъск заяви, че ще го върне в нея, ако я придобие
Тръмп е отстранен от платформата вече повече от година, но потенциалният нов собственик на Twitter Илън Мъск заяви, че ще го върне в нея, ако я придобие

Бившият президент Доналд Тръмп отново е в Twitter, откъдето бе отстранен заради събитията от 6 януари 2021 година на Капитолия на САЩ

Бившият президент пусна съобщения от новата си платформа Truth Social в новия си профил в Twitter, наречен President Donald J. Trump’s Truth Social Posts, предаде BG VOICE

Съобщенията от понеделник включват 210 поста, които Тръмп е пуснал от февруари в Truth Social и сега са преработени за Twitter. ВСяко съдържа призив “моля, последвайте и препращайте”.

В постове от понеделник Тръмп атакува републиканската представителка в Конгреса Лиз Чейни и говори за блокираното преизбиране на републиканския кандидат Мадисън Коутърн от Северна Каролина.

Тръмп е отстранен от платформата вече повече от година, но потенциалният нов собственик на Twitter Илън Мъск заяви, че ще го върне в нея, ако я придобие. Twitter има политика да не разрешава на отстранени личности да пускат съобщения от чужди акаунти, но Тръмп системно заобикаля това ограничение, като пуска съобщение от акаунта на своята помощничка Лиз Харингтън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русенец
    Добре дошъл, Дончо! Имам грях пред теб. Смятах те за най-тъпият и абсурден хамерикански президент, който могат да изберат говедарите. Подценил съм ги, избраха Байдън. Дончо, да се кандидатираш пак, а? Ще ти даря една заплата за кампанията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари