Домашен арест за мъжа от Шумен, който причини катастрофа с жертва

0
Интересен обрат настъпи, когато бе оповестен резултатът от биологичния анализ, който не доказва употреба на наркотични вещества
Интересен обрат настъпи, когато бе оповестен резултатът от биологичния анализ, който не доказва употреба на наркотични вещества Снимка: Darik

Домашен арест постанови Шуменският окръжен съд за 18-годишния Жечко Кюркчиев

В сряда вечерта той причини катастрофа на централен булевард в Шумен и уби 22-годишна жена и рани спътничката ѝ, предаде БНТ.

Младият мъж е карал със скорост над 90 км/ч. Адвокатите на обвиняемия няма да обжалват определението на съда.

Повдигнатото от прокуратурата обвинение е за причиняване на смърт по непредпазливост заради неспазване на Закона за движение по пътищата и за нанасяне на средна телесна повреда. Затова бе поискана най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража. Интересен обрат настъпи, когато бе оповестен резултатът от биологичния анализ, който не доказва употреба на наркотични вещества. Първата проба на мястото на катастрофата показа наличие на амфетамини. Преди да се качи в колата, 18-годишният младеж е изпил една енергийна напитка, заявиха адвокатите на Кюркчиев. Пред своите защитници той е заявил, че не употребява наркотици.

"Жечко е в шок още, изразява съжаление. Същият ден той е бил на зъболекар, поставили са му три вида упойка, давали са му обезболяващо и целият ден не е ял", каза Ивайло Тошев, защитник на Жечко Кюркчиев.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    ........
    АААА,изпратете го момченцето на някоя вила в балкана!!!да си почива изверга!Ало,ако беше твоето дете,би ли го наказал с домашен арест!Този урод трябва да е със строг режим в затвора!!!!нямам думи!!!
  • 9
    1
    Бранимир
    Направо го пуснете без мярка, то голяма разлика едва ли ще има.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари