До утре записват за обучение в русенския съд

0
В Съдебната палата ще се състои демонстрация за работа в синя стая
В Съдебната палата ще се състои демонстрация за работа в синя стая Снимка: Dunavmost / Архив

В Съдебната палата ще се състои демонстрация за работа в синя стая

До 25.04. може да се запишете за регионалното обучение на тема "Демонстрация и запознаване с правилата за работа в синя стая. Психологически подход при разпит на деца". Обучението е организирано от Окръжен съд – Русе съвместно с Националния институт на правосъдието (НИП) и УНИЦЕФ, съобщават от съда в Русе.

То ще се проведе на 29 април 2024 г., от 13:00 до 17:00 часа, в Мраморната зала на Съдебната палата.

Регистрацията става чрез попълване на заявка в системата ИСУПО на следния линк: https://isupo.nij.bg/#/forms/complete?id=1925

За информация и въпроси, свързани с обучението, може да се обърнете към: Мариета Цонева, съдебен администратор, телефон: 082/881 277.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари