Дневен Хороскоп за 4 и 5 Юли 2015

0
Дневен Хороскоп за 4 и 5 Юли 2015
Дневен Хороскоп за 4 и 5 Юли 2015

Овен

И в понеделник трябва да бъдете по-отстъпчиви, за да прокарате желаното, без да усложнявате отношения с околните. При Овните влиянието се усеща цялата работна седмица, колеги, партньори и клиенти се дразнят от тяхното упорство за кариера, какво остава за близки. Ако сте по-търпеливи и тактични, по-лесно ще ви разбират и с обич и уважение ще помагат. Не пренебрегвайте уговорки.

Телец

В събота и неделя светските ви задължения са доста, но едва ли ще споделяте даже с домашните си проблеми и грижи. Телците да се придържат към своя режим, здравето им е уязвимо и прекаляването с купони и компании не е уместно. Още повече едва ли харесвате поведението на някои хора в своето обкръжение сега. За редица тревоги вините най-близки, ала едва ли сте прави.

Близнаци

Дни за почивка, а не спирате да мислите за делата си, вероятно работата, а и финансите не вървят по плана ви. Близнаците да не бързат за нови бизнес партньорства, сега ако уреждат свои задължения, да бъдат много точни, но и бдителни, има риск от щети. Отдъхнете поне малко, грижете се за тонуса си. Необвързаните търсят авантюри, дамите попадат на неподходящи кандидати.

Рак

Хубав уикенд, макар че нещата ви се подреждат по-бавно, отколкото ви се иска. Раците имат уговорки с близки и познати за срещи, няма да ги пропуснат, а покрай забавленията ще става дума и за работа. Научавате полезни неща, обещават ви съдействие, канят ви за малки, но интересни проекти. Ако не сте се чувствали във форма, укрепвате, а в любовта перспективата е все по-светла.

Лъв

Ведър уикенд, не го разваляйте с излишни спорове. Лъвовете май се дразнят, че околните сякаш не забелязват старанието им за разрешаване на проблеми в работата и у дома, но няма да намалят усилията в тази посока. Така и трябва, скоро ще имате възможност да задействате по-доходни проекти, близките ще оценят грижите. Имате шанс за хубави партньорства, изпълнявате свои мечти.

Дева

Промени в делови и личен план, за които отдавна мислите, идват на дневен ред. В работата Девите могат да разчитат на влиятелна подкрепа даже в службата да има нови шефове. Идеите ви са добри, поведението в екипа – коректно, разбира се, че ще ви помагат да допринасяте за общия интерес. В любовта постигате желаното, убедили сте близките с аргументи да ви следват.

Везни

В събота и неделя не се поддавайте на внушенията на раздразнителни Скорпиони и Водолеи, спорове сега не са от полза. Везните залагат на такт и отстъпчивост, търсят съвети и услуги за изпълнение на плана си. Ще получите, дамите са по-отзивчиви, но и вие се съобразявайте със ситуацията, вместо да се водите по чужди настоявания. В любовта с малки жестове постигате много.

Скорпион

През уикенда сте склонни да спорите даже с близки, не го внушавайте на емоционални Водолеи и дипломатични Везни. Скорпионите ще сторят по-добре, ако уреждат подобаващо административната и правната страна на всеки проблем, имат си приятели, които дискретно ще помагат. Ако сте усложнили отношения с обичани, то е заради странични хора, ще изгладите тези несъгласия.

Стрелец

В събота и неделя действайте по-внимателно по лични и делови проблеми, има риск от ненадейни пречки и ако не сте бдителни, ще усложните нещата. Доста Стрелци са и по-припрени, но плановете им са амбициозни, не бива да пилеят средства, време, енергия. Ако имате екип, отговаряте и за другите, не само за себе си. В любовта някои са разочаровани, може твърдо да пожелаят раздяла...

Козирог

Тази събота и неделя се затваряте в домашните и личните грижи, ако вкъщи ви има неразбирателство – не споделяйте с други близки. Козирозите може да не чувстват подобаващо признание за усилията си в семейството да има хармония и финансова сигурност, децата трябва да се учат на отговорности от малки. Ще преодолеете трудностите и ще покажете, че сте предани родители като вашите.

Водолей

През уикенда Скорпиони ви заразяват със сприхавост, а е по-добре като Везни да не се впускате в спорове с близки. Още повече че доста Водолеи май сами си създават проблеми с припряност, сега е редно да работят в екип и по твърди уговорки. Не гонете количество в изявите си, качеството ще бъде по-високо заплащано. В любовта има спънки, но вие няма да се откажете от желаното...

Риби

Хубав уикенд, дано успехи в бизнеса и личната сфера не ви разглезят. Рибите трябва да планират точно следващите си стъпки, разкриват им се благодатни условия за изява и печалби. Ако имате амбиции за постове и власт – можете да направите бърза кариера. Някои от знака ще заложат на щастливи хрумвания в дела и ще се радват от резултата. В любовта - късмет, не говорете прибързано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари