Дневен Хороскоп за 30 Декември 2015

0
Дневен хороскоп за всички зодии
Дневен хороскоп за всички зодии

Овен

Сряда ще се окаже доста напрегната за мнозина от знака – в работата току възникват трудности, а задачите не търпят отлагане. Овните да обмислят добре стратегията си, вероятно с помощници ще им е по-лесно да преодолеят някои пречки. Не подценявайте детайла, може да развали впечатлението от усилията ви, да ви ощети. Доволни сте от печалбите, решете си как да зарадвате близки.

Телец

Уморителна сряда, деловите задачи се трупат, а вие сте самоуверени, готови да поемете и още. Телците да не прекаляват с всеотдайността в работата и вкъщи, имат нужда от възстановяване. Даже да не се чувствате капнали от битови и служебни задължения, редно е да се погрижите за тонуса и да си направите етапна оценка на свършеното, ако си откриете пропуски - да ги отстраните...

Близнаци

В сряда вие и Козирози залагате на взаимодействие с обкръжението си, може да тласнете делата си към много положителна промяна. Само че Близнаците да не бързат, сега е времето да обмислят, да уговарят новите си партньорства и да уточняват кой какви задължения поема в стария им екип. Не проявявайте припряност за реализацията, дори да ви се иска шефове по-скоро да ви оценят.

Рак

Щете не щете, пак подхващате теми от предишните дни, близки искат услуги, колеги чакат помощ. Сега Раците могат само да се поучат от Деви, бавно и предпазливо се справят с отговорностите си. И вашите не са малко, но имате приятели, които ще дадат идея, ще ви свържат с ценни специалисти. Късметът ви е добър, ако действате прецизно, забравите ли за риска, едва ли ще успеете.

Лъв

Задачите за сряда ви срещат с доста хора, бързо ще уловите, че някои не са най-добронамерени. Лъвовете да оттеглят предложения за сътрудничество с такива, в други случаи да заострят бдителността в работата, колегите им вече са на празнична вълна. И на вас ви се ще да купонясвате, но виждате рисковете. Част от знака искат да привлекат още покровители за свой проект, май бързат.

Дева

Като Раците трябва да се заемете с делови и лични ангажименти, ще действате много предпазливо и упорито, някои са по-трудни за изпълнение. Девите ще свършат най-старателно работата, планирана за днес, някои се стремят към по-високи постове и печалби. Хубаво е човек да си гони интереса, но с мяра, не се заплитайте в колегиални интриги. Трудите се много, а ще почакате признание.

Везни

Тази сряда се връщате към редица стари теми, разчиствате неразбирателства с околните. Ако Везните са планирали купон, всичко да е с мярка, за да не се отрази веселбата на работата. Имате куп идеи, за които ще привлечете нови и отдавнашни сътрудници, но с някои шефове не се и мъчете да постигнете съгласие. Е, вие си знаете силите и ще покажете какво можете в професията...

Скорпион

В сряда заложете на добро делово партньорство. Доста Скорпиони и на купони ще обсъждат плановете си за изява и печалби, не си пилеят времето. Все пак не губете мяра, околните може и да не са сериозни в обещанията си, втори ще ви подтикват към губещи стъпки. Наясно сте какво и как трябва да свършите, гледайте да не навредите на колеги. За домашните отделете повече внимание.

Стрелец

Хубава сряда, обаче вие имате доста въпроси за изясняване и няма да отлагате вече трудните разговори. Стрелците да бъдат по-търпеливи и тактични, има риск споровете с близки да се усложнят и изострят. Е, ще постигнете своето, скоро ще ви се открият и условия да реализирате идеите си, от пречките ще изковете завидна победа. Някои се открояват в екипа и шефовете ще го оценят.

Козирог

Ако около Коледа вие сте говорили за делово сътрудничество с колеги, познати и близки, време е за по-конкретни усилия в тази посока. И Близнаци ви окуражават. Козирозите ще се откажат от някои планове, виждат, че не се сработват с част от хората. Но пък в други екипи и дейности нещата вървят леко, има база и за разширяване на начинания, печалби, това ви импулсира.

Водолей

От началото на тази седмица сте нетърпеливи за промени в работата, дано сега можете да действате по-самостоятелно. Водолеите предпочитат да са в екип, но скоро ще се убедят, че не бива да зависят от колеги, които обещават и не държат на думата си. Не бързайте, има пречки, които не сте предвиждали. Ще ги отстраните и ще постигнете високи резултати, искате да учите още и още.

Риби

Хубава сряда, вероятни са и приятни лични изненади. Проблемът е, че Рибите имат много работа, а идеите им за изява, утвърждаване и печалби зависят от шефовете. Бъдете търпеливи, имате подкрепата на семейството си и други близки, ще разчитате на навременни услуги, препоръки и пр. Сега е време за купони, веселете се, ала дамите да бъдат по-внимателни с непознати ухажори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари