Дневен Хороскоп за 30 април, 1 и 2 май 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

За вас празниците са спокойни, но от Раци не очаквайте търпение към неуредици у дома. Овните по примера на Водолеи ще си дадат отдих, за да се заредят с енергия. Мнозина са изчистили неразбирателства с близки, да не настояват за бързо изпълнение на договорките. Свободните сърца се радват на забавления с компании, без да залитат в любовни авантюри, показни жестове.

Телец

Великденските празници срещат вас и Лъвове с доста хора, център сте на всяко събиране с отзивчивост към проблеми на другите, с обич и грижа за близки. И Телците получават ред обещания за съдействие по важните за тях проекти, но май ще се окаже, че трябва да разчитат главно на себе си. И още - те организират екипа. В любовта залагате на искреност, постигате хармония.

Близнаци

По празниците си изяснявате важни въпроси и като Риби се готвите да изпълните амбициозни планове. За работа или лични, ще успеете да подредите нещата така, както ви се иска. Близнаците обаче да не подценяват и нуждата от отдих, сега могат да отделят време за пътуване само с най-близките, пък и да се порадват на живота. Внимавайте да не ви вземат за несериозник и печалбар.

Рак

За великденските празници Овни ви внушават повече търпение, не е време за спорове с близки. А кой знае защо сега Раците са по-чувствителни, готови да се сърдят, да се инатят. Дами в кръга ви май имат принос за това настроение, но и вие определете по кои въпроси си струва да постигнете единомислие, кои ще отложите за по-нататък. Скоро интересите ще ви ориентират по друг начин.

Лъв

Чудесни празници, зареждат ви с енергия и ако сте имали проблеми с тонуса, бързо ги забравяте. Лъвове и Телци ще се насладят на купони и общуване с обичана компания, свободните сърца имат хубави шансове за обвързване. Ако обаче сте намерили половинка, не се хвърляйте в авантюри, които може да ви създадат яд. Общуване с влиятелни познати и приятели отварят път за кариера.

Дева

Светлите празници ви зареждат с чудесно настроение, но дали то няма да ви подведе да допуснете грешки в делови и лични отношения. Девите да уреждат стриктно отношенията си с околните, хитруване на дребно може да ги лиши от близки, уважение. Чаровни сте, но в любовта бъдете неотразими с искреност и коректност. Помагайте за притеснени с ум и разум, не ги затруднявайте и още.

Везни

Чак до Гергьовден ще ви се иска да имате повече свобода. Добре, но някои Везни пилеят доста време в срещи и купони, обсъждат плановете си за изява и печалби без да уговарят конкретни партньорства и начинания. Втори не са подобаващо грижовни за укрепване, а тонусът им не е висок. Има и трети, които искат да се включат в екип, но сякаш се боят да предлагат, да действат.

Скорпион

Хубави дни, макар че покрай празничните срещи много често ще става дума за работа или ще ви искат спешни услуги. Скорпионите ще се организират така, че ако трябва да подхващат нова делова дейност, да бъдат напълно готови за трудностите в нея и да се справят убедително. Подкрепяте и близки с обич и увереност, а скоро ще има на какво да се порадвате – успехи, печалби, награди.

Стрелец

Празничните дни са подходящи за пътуване и уреждане на лични неща. Част от Стрелците да внимават много при уреждане на бизнес дела и партньорства, има риск от ощетяване или други ядове, те също не са свръхточни. В личен план едни започват интимна връзка независимо мнението на роднини и познати. Втори ще изживеят страстна авантюра, нещата приключват бързо...

Козирог

За празниците вие и Водолеи се натъквате на доста проблеми, изчакайте известно време и тогава ще мислите за нови изяви. Козирозите да намалят амбициите си за работа и доходи, сега могат да спестят средства и да вържат поне за близките дни бюджета си. Разчитате напълно на най-обичаните, особено дами помагат да се подготвите за по-убедителни начинания, успехи.

Водолей

Уж празници, а вие и Козирози мислите за трудности в работата. Добре, че Водолеите като Овните ще чувстват прилив на сили за справяне със задачи и в службата, и вкъщи. Само бъдете решителни, мнозина пилеят време и сили по купони, колебаят се какво точно да правят. Ако сте обвързани, не влизайте в любовни интриги, ако не сте, огледайте се, чакат ваш знак и няма да е вечно...

Риби

За тези празници като Близнаците гоните големи амбиции, с равностойни партньори ще ви е по-леко в работата. Група Риби доста са обмисляли своя план, не залагат нищо на случаен шанс. Друг въпрос, че може да промените много детайли, първоначално сте разчитали на по-сложни методи. Дайте си време за развлечения и почивка, в любовта постигате желаното, но не бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари