Дневен хороскоп за 29 декември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък ще ви учудят или объркат някои новини или информация, която ще получите от различни източници

Това може да засяга членове на вашето семейство, роднини или семейни приятели.

Възможна е покана или събиране свързано с годеж, сватба, семейно събитие. Новини свързани с ваши финансови дела ще изискат последващо действия в началото на следващата година. Възможно е та да имат връзка с уреждането на някакъв документ, договор, споразумение и др.

Днес може да получите важна помощ, съвет или протекция от страна на мъж или роднина от страна на бащата. Остават 2 дни до края на годината.

Овен

Днешният ден може да се окаже особено важен за вас. Очаквана добра новина ще ви накара да преразгледате плановете си за близките месеци. Спокойно можете да разчитате на подкрепата на близките си при смелите начинания, които възнамерявате да предприемете.

Телец

Откриват се нови възможности, които ще подпомогнат бизнеса и ще подобрят физическото ви състояние. Очаквайте предложения за нова работа или промяна в начина ви на живот. Опитайте нови дейности без страх и несигурност.

Близнаци

Припрени сте и не може да си позволите бездействие. Действително, обърнете внимание на нещата, които не търпят отлагане. Но, вероятно ще успеете да свършите само тях. Това няма да ви разочарова, защото ще осъзнаете нуждата от почивка и разтоварване. Вечерта ви очакват по-емоционални моменти.

Рак

Не се разпилявайте в много посоки, предстои ви сериозен ход. Започнете от най-важното за вас и след изчерпване на сериозните причини да сте в делова кондиция, обърнете внимание на развлеченията си. Можете да го направите и удовлетворението ви ще дойде. Оставете другите сами да търсят помощта ви, не се предлагайте сами.

Лъв

Движението и промяната ще ви разнообразят и подтикнат към повече творчество в делата ви днес. Организаторският ви нюх ще се прояви и направи възможна реализацията на мероприятие, среща или изява, за които ще се говори. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи желаните резултати.

Дева

Заемете се за работа и действайте по-активно днес. Денят явно е многообещаващ. Очакват ви различни предизвикателства и интересни контакти, които ще провокират въображението ви. Чувствате се изпълнени със сили и енергия, и способни да се справите с всичко. Настроението ви радва околните и прави атмосферата творческа.

Везни

Недоразумения на работното място ще ви накарат да потърсите нови пътища за реализация. Не се поддавайте на ласкателствата на хора, които ще се стремят да ви изместят. Добре знаете възможностите си и с основание очаквате нужното внимание. Рискът да загубите няма да е голям. Действайте смело.

Скорпион

Вие сте желани събеседници и мнението ви се цени, дори и от хора, които сте считали за неприятели. Свободно излагайте възгледите си, имате какво да кажете. Подобна изява увеличава самочувствието ви, освен това можете да бъдете полезни. Предстояща делова среща ще ви накара да планирате по-ускорено следващите дни.

Стрелец

Към задължения си днес ще пристъпите творчески, влагайки въображение и нов подход, което ще даде резултати. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза.

Козирог

Финансовото ви състояние се подобрява. Имате подкрепата на хората около вас. Някои познанства ще се развият добре и ще изживеете хубави мигове. Време е да се отървете от персони, които не отговарят на вашите разбирания за приятелство.

Водолей

Денят ви ще е натоварен със служебни, обществени и лични ангажименти, и времето ви за отдих ограничено. Бъдете премерени в действията и не хранете големи очаквания от никого, за да си спестите разочарования. Ще се чувствате добре у дома, сред свои. Семейната атмосфера ще ви въздейства позитивно и релаксиращо.

Риби

За Рибите днес е един успешен ден. Внимавайте да не настроите срещу себе си хора, от които зависите. Избухвате лесно и не успявате да контролирате достатъчно емоциите си. Опитайте се да овладеете негативизма, имате нужда от положителни мисли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари