Дневен хороскоп за 17 април 2024

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Лъв - не се поддавайте на провокации, Козирог - избягвайте конфликтите, Близнаци - съобразявайте се с околните

Овен

Трудности

Достатъчно способни сте за да се справите с проблемите на работното си място и не бива да се тревожите. Организмът ви е силен и това позволява да се справите с всичко, което предвиждате.

Странно време, суета, лъжи и празни надежди. Обстоятелства, засягащи цялото общество, и предизвикващи хаос навсякъде. Нервното напрежение ще е засилено, защото няма да можете с доказателства да оборите откровено наглите лъжи, чрез които сте атакувани буквално от всички страни.

Телец

Повишена нервност

Проявявайки широтата на мирогледа си, ще откриете по-добри решения на въпроси от обществена значимост. С конкретни действия ще работите за справяне с трудностите, които съвсем не е задължително да са в степента, която очаквате. В нервност и засилено напрежение ще премине срядата на Телците. Големият проблем идва от факта, че въпреки прекрасно подготвеният делови проект, той една ли бъде одобрен и приет от съответната инстанция.

Близнаци

Съобразявайте се с околните

Изпълнената ви с тъга душа е причина да сте резервирани към някого или предстоящо събитие. Ще се чувствате в отлична форма и мобилизирани да постигате целите си. Чрез хитрост и нечестни действия, представителите на Близнаци лесно биха достигнали до реализация на целите си, но е рисковано, освен че въобще не е препоръчително да поемате изпитания. Това се отнася и до онези от знака, които възнамеряват да изправят някого пред свършен факт.

Рак

Разчитайте на себе си

Ще се чувствате притиснати от срокове и договорености, но запазете спокойствие. Бъдете щедри, изразете обичта и уважението си към другите, радвайте се на любовта си, но не изпадайте в самозаблуди. Днес може да се говори за началото на благоприятен период, който ще продължи три и половина месеца. Разчитайте но собствени възможности, и бъдете много критични към обещания. Пазете се от противникови удари, не се конфронтирайте, и работете за стабилизация и укрепване.

Лъв

Не се поддавайте на провокации

Великодушно ще се съобразите с изискванията на партньорите си, въпреки вътрешните си резерви. Енергетиката на деня способства за намиране и осъзнаване на силните страни от характера ви, които освен подем ще ви носят и душевен комфорт. Сряда не е особено различна за Лъвовете в сравнение с отминалите делници. Печалбите, и успехът при реализацията на целите са постижими. Лошото за този ден е, че преобладаващият процент от родените в знака са твърде нервни.

Дева

Добри постижения

С желание сте да сте полезни на всички около вас, но не можете да сте навсякъде. Денят ви ще е динамичен и очакванията на много хора ще са насочени към вас, за това не се губете в догадки, а действайте. По-малкото контакти с администрация през този ден ще осигури спокойствието ви. Ще реализирате в пълнота планираните за този ден цели, и ще осъществите заплануваните парични печалби, или сделките и споразуменията. В служебен план се очертават някои проблеми поради лъжи.

Везни

Нерви, но и успехи

Не без съжаление ще отложите почивката си за друг ден. Предстоят ви много задачи, коя от коя по-неотложни. С ясна мисъл и пресметнати действия ще отговорите адекватно на днешните предизвикателствата, приемайки добронамерено новостите в живота. В дневните дела, особено по въпроси свързани или зависещи от администрация, мнозина от Везните ще се сблъскат с проблеми, а отстраняването им ще се получи, но не днес.

Скорпион

Хубаво влияние за напредък

Ще се чувствате все по-добре. Материалното ви състояние се стабилизира, а проблемите в работата вече са минало. Синхронизирайте действията си, бъдете сговорчиви и добронамерени, за да постигате безпрепятствено целите си. Скорпионите са под влиянието на положителна тенденция, и са в подем. Въздигате се! Ще е бавно поради прекъсвания и амплитуди, но в крайна сметка ще е неоспорим факт. Целите, които възнамерявате да осъществите днес няма да ви убягнат.

Стрелец

Владейте се

Навлизате в период на интензивни промени, в който ще трябва да действате внимателно, но с ясно определени цели. Работете върху своето самоусъвършенстване и духовно развитие. Като предоставени възможности за реализация на цели, сряда е благоприятна и ви гарантира успех. Повече неприятности може да ви причинят неовладените нерви. Внимавайте! При осъществяване на контакти в обществените среди ще бъдете обект на лъжи и измами.

Козирог

Избягвайте конфликтите

Днес ще имате успех в делата си, ако действате от позицията на разума. Не се възпирайте да разкриете любовта си, бъдете разкрепостени и се наслаждавайте на радостите в живота си. За Козирозите сряда ще е по-напрегната поради лошите обстоятелства от заобикалящото пространство. И вие, по подобие на представители от други Зодиака, ще бъдете омайвани и лъгани. Владейте се и не избухвайте! Вероятно ще сте прави в недоволството си, но ще последват сблъсъци.

Водолей

Внимателно!

Ще отдадете предпочитания на личните си занимания, като няма да пренебрегнете и бизнеса. С работата си през днешния ден ще отговорите на очакванията на много хора. Препоръката за себевладеене, отправена към представителите на предните два знака, е напълно валидна и за Водолеите. Сряда е трудна и подчертава, че взаимоотношенията са изострени до враждебност. Не допускайте избухването на конфликти, защото е сигурно – много ще навредят!

Риби

Конфликтите са неуместни

Новостите в живота ви се отразят по-различен начин. Част от вас ще намерят за нужно да продължат с повишаване на квалификацията си, а други ще търсят нови пътища за изява. Заради проявената ви лоялност към партньори и хора от обкръжението ви ще печелите придобивки и възможностите ви за професионално развитие и бизнес ще нараснат. Ситуацията при Рибите е доста близка по своето развитие до действащата за Водолеите, с тази разлика, че при вас ще се оформят много остри делови конфликти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари