Димитър Стоянов: Враг съм на безхаберието в армията, не на F-16

0
"Ако не вземем втората осмица, нямам да имаме даже състав на ескадрила“, заяви министърът на отбраната
"Ако не вземем втората осмица, нямам да имаме даже състав на ескадрила“, заяви министърът на отбраната

"Ако не вземем втората осмица, нямам да имаме даже състав на ескадрила“, заяви министърът на отбраната

Враг съм на безхаберието в българската армия, не на F-16. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV  служебният министър на отбраната Димитър Стоянов.

Има сключен договор за 8 F-16. Ако не вземем втората осмица, нямам да имаме даже състав на ескадрила“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Никакви F-16
    Да се използват самолетите от селскостопанската авиация ! Но да не са пухкави като Каракачанов , защото няма да могат да хвръкнат. Мислете бе хора !
  • 2
    2
    Мнение
    Според мен договора с Локхийд Мартин би трябвало да се прекрати и търсят други алтернативи. Тия обаче явно имат голям зор да обвържат държавата с дългосрочни договори със САЩ. От биографиите им – завършили разни обучения в САЩ, да върви да плаща Българския данъкоплатец ... Само, че ние сме в Европа, и се говори повече и повече за собствен отбранителен проект и т.н.
  • 3
    1
    русенец
    Ако не получим първата, която сме я платили, в срок, пак няма да имаме ескадрила. Дай да харчим по-внимателно народната пара. Виждаме, че Локхийд-Мартин не са читав контрагент въпреки, че щерката на Каракачанов е на хранилка там. Какъв е смисъла да се набутваме с още пари?! Както е тръгнало ще получим първият Фъ-16 когато се пенсионират първите, обучени да летят на него, а самият самолет чества 60 години от създаването си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари