Димитър Главчев свиква среща по проблемите в педиатрията

0
Служебният премиер посети специализираната детска болница в София
Служебният премиер посети специализираната детска болница в София Снимка: МС

Служебният премиер посети специализираната детска болница в София

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев”, за да се запознае на място с неотложните нужди на болничното заведение. Преди това министър-председателят се срещна с председателя на Обществения съвет за изграждане на Национална детска болница и ръководител на Клиниката по детска неврология на болница „Проф. Иван Митев” проф. Иван Литвиненко.

Ден по-рано проф. Литвиненко алармира за необходимостта от закупуване на скенер и рентген за болницата. При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер.

Във вторник, 7 май, премиерът Главчев ще инициира среща със здравния министър Галя Кондева, вицепремиера и финансов министър Людмила Петкова, изпълнителния директор на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев” д-р Благомир Здравков и проф. Иван Литвиненко, за да бъдат обсъдени и намерени решения на най-належащите проблеми на педиатрията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Аз
    Дайте шанс на детското здравеопазване!Дайте шанс на Децата - бъдещето на България.Не всичко е пари и търговия със здравето им не бива да има.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари