Децата на Скури спечелиха 13 медала на международен турнир по плуване

3

Златните рибки получиха подкрепата на любимеца си Владислав Карамфилов – Въргала

От Фондация „Александър Русев“ с гордост споделят поредния успех на златните рибки на Илиян Русев – Скури, които извоюваха 13 медала на Шести международен турнир по адаптирано плуване. Състезанието се проведе на 12 май в София, като плувен басейн „Спартак“ посрещна деца със специални потребности освен от България, още от Сърбия и Турция.

Участие в турнира взеха 113 деца с различни затруднения в развитието, които показаха уменията си по плуване и най-важното – усетиха емоцията да се състезават в любимия си спорт – плуване.

Скури изказва благодарност към организаторите от Фондация „Воден път“ и на треньора на УСШ Ивелин Иванов, който беше до децата през цялото време и спомогна за осъществяване на събитието по възможно най-добрия начин.

И този път златните рибки получиха подкрепата на любимеца си Владислав Карамфилов – Въргала. Влади насърчаваше и окуражаваше децата и техните родители и за пореден път даде положителен пример чрез своето присъствие и отношение към хората със специални потребности.

Основната цел на Фондация „Александър Русев“ остава набирането на средства за изграждане на Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения в Русе.

Своето дарение може да направите чрез банкова сметка:

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 - евро

Дарение чрез Paypal: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари