Десет души са ранени при катастрофа между кола и микробус в окръг Гюргево

6

Десет души пострадаха при катастрофа снощи между лек автомобил и микробус край село Стълпу, окръг Гюргево (Южна Румъния)

Движението в двете посоки по национален път номер 6 бе спряно за няколко часа и бе задействан червен план за намеса, предаде агенция Аджерпрес, цитирана от БТА.

Един от пострадалите бе откаран в болница с хеликоптер на Службата за спешна мобилна помощ (SMURD).

Според информация от Окръжния инспекторат на полицията в Гюргево лекият автомобил, в който пътували четирима души, е бил управляван от турски гражданин, който не съобразил скоростта с пътните условия в десен завой и се блъснал в микробус, управляван от мъж от Букурещ. При катастрофата са пострадали четиримата пътници в леката кола и шестима от общо 16-те пътници в микробуса. С хеликоптер е бил откаран водачът на лекия автомобил.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол, но резултатите са отрицателни.

Полицията разследва случая като престъпление, свързано с причиняване на телесна повреда по непредпазливост.

Движението по национален път номер шест бе спряно в двете посоки в продължение на няколко часа, а водачите бяха отклонявани по заобиколен маршрут. Около 21:00 ч. снощи трафикът бе възстановен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    отговор
    Медицински хеликоптер е това, за което няма пари в България.
  • 7
    1
    Гошо куче лошо
    Какво е медицински хеликоптер? (питам като човек, койото живее в България)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари