Депутатите се събират на извънредно заседание за пенсиите

1
Ключова седмица за пенсионерите
Ключова седмица за пенсионерите Видео: NOVA

Ключова седмица за пенсионерите

Въпреки предизборната кампания - депутатите се събират на извънредно заседание във вторник, предава NOVA. Искането за него дойде заради съмнения сред някои политици, че пенсиите ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11%.

Надзорният съвет на НОИ обаче се събра още в началото на седмицата и реши от 1-ви юли пенсиите да бъдат осъвременени с по-високия процент – или 11 на сто. Така някои от политически сили смятат, че събирането на парламента вече е безсмислено и парламентарната трибуна ще бъде използвана за предизборни цели. По правилник обаче щом е внесен необходимият брой подписи - заседанието трябва да бъде свикано. А в дневния ред на депутатите е предвидено изслушване на служебния премиер Димитър Главчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ще се изкефя
    Ако гласуват да не се излъчва по радио и телевизия заседанието! ПП-ДБ-ейците ще си умрат на мъка, че няма да могат да плещят предизборно!
  • 3
    1
    Гражданин
    Жалко че ще съм на работа него ден ще пропусна тиятъра ама не е болка тя постановката една и съща с едни и същи актюри вече трийст и кусур години .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари