Депутат от ГЕРБ срича от трибуната на НС

4
Владея 2 езика, международен футболен съдия съм, как си мислите, че мога да стигна до тук, ако не мога да чета, оправдава се Стефан Апостолов
Владея 2 езика, международен футболен съдия съм, как си мислите, че мога да стигна до тук, ако не мога да чета, оправдава се Стефан Апостолов Видео: БНТ

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов придоби популярност в социалните мрежи, след като вчера имаше затруднения при четенето на промените в Закона за физическото възпитание и спорта.

Апостолов, който е международен футболен съдия, обясни пред медиите, че за първи път е говорил от парламентарната трибуна и подчерта, че може да чете, предаде БНТ.

Ето част от думите на депутата в залата и обяснението му в кулоарите:

Стефан Апостолов - зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта: "Владея 2 езика, международен футболен съдия съм, как си мислите, че мога да стигна до тук, ако не мога да чета. А отгоре на всичко чета закон, който е преподреден в комисия. За първи път се запознавам с това четиво, като е преподреден. Нормално, след като съм чел 2 часа, да ми се случи понякога да объркам някоя дума, нали? Човешко е да се греши." 

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари