Денков - Габриел: Изкуствен интелект, дързост и красота

2
"Сглобката" в една снимка
"Сглобката" в една снимка

"Сглобката" в една снимка

Социалните мрежи отново се превърнаха в арена на дебати, след като се появи изключително реалистична снимка, съчетаваща образите на Николай Денков и Мария Габриел. Източникът на изображението остана неясен - дали става въпрос за изкуствен интелект или умения в Photoshop.

Мрежата бързо се запълни с коментари, атакуващи "сглобката" на образите на двамата управляващи. Иронични забележки за това как изглеждали биха те като едно цяло, както и липсата на някои характерни черти, не закъсаха.

Този инцидент отново подчерта властта на социалните мрежи като форум за общественото мнение. Остава да видим дали самите герои на "сглобката" ще реагират на тази провокация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Браво,браво
    Баш травестит.Прилича му,прилича им и на двамата.
  • 10
    1
    браво
    Евроамериканските хомосексуални комунисти ако видят тази почит към техните деградантски морални идеали, ще се просълзят. Безполово същество, което не е нищо - няма предназначение, няма функция, няма полза от неговото съществуване, но по необясними причини е издигнато на пиадестал, то също не знае защо. Това е запада в естество в момента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари