"Демократична България" регистрира листата си в Русе

0
Борбата ни за съдебна реформа продължава, заяви Теменужка Козарева
Борбата ни за съдебна реформа продължава, заяви Теменужка Козарева Видео: Дарик радио

Надежда Йорданова ще води листата на коалицията в Русе

Бившият правосъден министър Надежда Йорданова ще води листата на "Демократична България" в Русе. Коалицията се регистрира днес за предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори.

За мен е чест да регистрирам листата на Демократична България, която е с доказани специалисти в IT сектора и начело с нашата Желязна лейди, с нашата Надежда, която в краткия си мандат показа повече мъжество от всички министри на ГЕРБ. Тя изигра ключова роля в изпълнението на нашия основен приоритет поет към избирателите, а именно закриването на Специализирания съд и прокуратура. Това беше една инквизиторска структура, която освен, че струваше скъпо на избирателите се използваше и като бухалка срещу неудобните и основно за издаване на разрешения на специални разузнавателни средства. Но ние няма да спрем в усилията си за съдебна реформа, тепърва започваме надявам се с помощта на избирателите”, заяви Теменужка Козарева, член на Изпълнителния съвет на Да България, предаде Дарик радио

Решението Надежда Йорданова да води листата е взето от Националния съвет, заяви Козарева

Според Иван Станев, който е втори в листата, пред коалицията има тежки задачи за решаване. “Трябва да компенсираме всичко, което се натрупа от кризите и войната. Трябва да градим модерна и зелена България, трябва при всички положения да спрем говоренето на неистини в национален ефир от правителствените организации. Отборът ни е силен, мотивирани сме, смятаме, че ще успеем да реализираме задачите си”, категоричен беше представителят на ДСБ в коалицията

Предвид факта, че Йорданова води листа и в София, решението откъде ще влезе при успех и на двете места ще бъде взето след изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до Дидо
    Ти си типичният пример за шлака. За проДай България могат да гласуват единствено пълни ДеБили
  • 2
    5
    Democratic
    Де-Бътата ще духат супата щото бяха ортаци с комунистите, нищо че се прокламират като синя партия. Всъщност те са аналог на БСП/БКП. А Ристо Бойкикев - наследник на комунисти ми се прави на пръв демократ. Айде бегайте.
  • 12
    4
    Дидо
    Като се има предвид, че в Русе остана предимно шлака, тежко им на Демократична България, но вярвам, че има все пак умни и разумни русенци, които ще ги изберат!
  • -9
    3
    Статистиката ...
    Още една маймуна от Кубрат, пък била от Разград, обаче няма нищо общо с Русе и русенци - какво да очакваме от поредната спусната парашутистка? Не мога да разбера онзи под ном.1 от какво е "Доволен"!?
  • -7
    2
    симеон
    Дано никой гражданин не се подлъже по тази американска българофобска/русофобска партия, прокарваща интересите на агресора сащ в България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари