Делян Пеевски: Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов

0
Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя
Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя Снимка: Пресцентър на ДПС

Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви в кулоарите на парламента, че "Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов".

"Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизията. Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник, за да си играят с неговите овчарки", каза той.

Лидерът на ДПС бе категоричен, че "Продължаваме промяната" били "приключили", предаде "Фокус".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Читател
    Т. нар. от услужливите медии "идеолог" на ДПС, повреди тъпомера за винаги. Само един субект,който не е в състояние да си контролира сетивата,може да изпадне в такова глупаво положение. В 35-годишната най-нова история на държавата ни,не съм чел толкова дълбока простотия,свързана с един бивш премиер на България! Жалкото е,че една прослойка от моите сънародници, с удоволствие чете по няколко пъти тази и други подобни гнусотии.
  • 6
    1
    Gadost
    Това не може да бъде никакъв политик! Този е просто един уличен хъшлак! Просто няма кой да му начупи парастаса! Простак!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари