Дебора: Организмът ми бавно разгражда алкохола

0
Не се е чувствах замаяна, а изморена, обясни певицата
Не се е чувствах замаяна, а изморена, обясни певицата Снимка: Debora Ivanova / Facebook

Не се е чувствах замаяна, а изморена, обясни певицата

Оказва се, че моят организъм бавно разгражда алкохола. Но количеството, което показа и дрегерът, и кръвната проба според мен не е реално“. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по bTV фолк певицата Дебора, хваната да шофира с 2,9 промила алкохол на 9 април.

Тогава тя се удари в друг автомобил на бул. „Черни връх“ в София. На мястото на инцидента дрегерът отчете близо 3 промила. Кръвните проби потвърдиха същото количество алкохол в кръвта.

Фолк певицата обясни, че вечерта преди да катастрофира, е имала гости и е пила около 5 чаши вино до късно, спала е около 5-6 часа. Сутринта не се е чувствала замаяна, а изморена.

От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките. Вечерта след алкохола пих и доста силно приспивателно, което пия вече четвърти месец. Зная, че не се приема с алкохол, но по инерция го изпих“, обясни фолк певицата.

Тя уточни, че не ударила спрял автомобил, а кола в движение. Твърди, че се е движила с 20 км/ч, а шофьорът пред нея е спрял рязко и не е имала време да реагира. Признава обаче, че може и да се е разсеяла с телефон или с радиото.

Професията ми е такава, че постоянно пътувам, постоянно шофирам, никога не съм си позволявала да се кача пияна зад волана, да застрашавам нечий човешки живот, камо ли на дете. Аз също съм родител, имам 5-годишен син“, каза още Дебора в своя защита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    123456
    А сперма върху джукитети как ще се разгради?
  • 4
    5
    .........
    Да прав сте!!!!Държавата ни е чалгаджийска!!! Тази престъпница говори за известни личности!!!! Ами,за какво говорим!!!!!Чалгаджийката се мисли не само за личност,но и за известна!!! Даже не се срамува да каже,че има петгодишен син!!! Какво ли възпитание ще му даде??????
  • 4
    4
    daskal
    Боже, какви курветини станаха доминанти на обществото ни! Навремето такива си ги менкахме по купоните - да ни олабват напрежението.
  • 8
    3
    Дсеррррр4444
    ИЗРОДКА!!!!!!
  • 11
    2
    русенец
    Ако наистина е пила лекарства против епилепсия, то на тях пише, че НЕ СЕ ПРИЕМАТ С АЛКОХОЛ, както и това, ЧЕ НЕ СЕ ШОФИРА, НЕ СЕ РАБОТИ С МАШИНИ и т.н. Друг е въпроса какво майка си търси зад волана с епилепсия?!?!?!?!?! Конфискувайте и возилото и я пращайте на лечение в някоя затворническа болница, най-малкото за назидание на другите чалгаджийки и простакеси, пък и за да се спази закона най-вече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари